Meksika Vizesi

Meksika Vizesi

Meksika her yıl Amerika başta olmak üzere, dünyanın bir çok yörelerinden ziyaretçi alan, gerek kültürel zenginlikleri ve müziği, gerekse sıcak insanları ile ziyaretçilerine evinin sıcaklığını hissettirebilen insanlardan oluşan, görülmesi gereken ülkelerden biridir. Türkiye'den her yıl yüzlerce kişinin müdavim olduğu Meksika, özellikle dans, müzik ve yemek ile ilgilenen kişi ve kuruluşlar tarafından en fazla yoğunlukta tercih edilmektedir. Turistik veya iş, her açıdan görülmeye değer bir ülke olan Meksika için vize danışmanlığınızı biz yapabilir ve vize dosyanızı profesyonel bir şekilde sizin namınıza Meksika konsolosluğu'na sunabiliriz.
Meksika Vizesi ve vize işlemleri hakkında sizlere aşağıda gerekli evrakların tam listesini veriyoruz. Meksika Vizesi konusunda, bize her zaman buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ya da dilerseniz "vize danışma" bölümümüze girerek buradan sunduğumuz hizmetler konusunda daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Bize direkt ulaşmak isterseniz Ankara 0 312 467 1001 İstanbul 0 212 243 7700 no'lu telefonlarımızdan bize ulaşabilirsiniz. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle.


Meksika Vizesi türlerine göre işlemler


BORDROLU ÇALIŞAN OLARAK MEKSIKA ViZESi ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

~ Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi, (yeni işe girilmiş ise eski SSK işe giriş bildirgesi gereklidir)
~ Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, MEKSIKA konsolosluğuna, şirket sahibi tarafından yazılan şirketteki görevinizi, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe,
~ 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi,
~ Son üç aylık bordro fotokopisi,
~ Ticari seyahatleriniz için MEKSIKA da bulunan firmadan davetiye,
~ 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gereklidir)
~ Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi,
~ Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
~ Pasaport,
~ Gayrimenkul tapusu fotokopisi,
~ Şirketin vergi levhasının fotokopisi,
~ Kredi kartlarının fotokopisi,
~ Seyahat süresini içine alan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası,
~ Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi,
~ Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi gerekmektedir.


ŞİRKET SAHİBİ OLARAK OLARAK MEKSIKA ViZESi ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

~ Seyahat süresini içine alan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası,
~ Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, MEKSIKA konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe,
~ Ticari seyahatleriniz için MEKSIKA da bulunan firmadan davetiye,
~ Kredi kartlarının fotokopisi,
~ Pasaport,
~ Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
~ Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi,
~ Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi,
~ Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi,
~ Şirketin vergi levhasının fotokopisi,
~ 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
~ Önceden ayarlanmış olan otel ve uçak rezervasyonları,
~ Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir.


ÖĞRENCİ OLARAK MEKSIKA ViZESi ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

~ 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
~ Anne veya babanın geçerli veya önceden almış olduğu MEKSIKA vizesinin fotokopisi,
~ Eğer öğrenci 18 yaşını doldurmamış ise, MEKSIKA ya seyahat edebilmesi için anne ve babadan alınan izin kağıdı,
~ Aile içerisinde şirket sahibi veya bordrolu çalışanlar var ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli,
~ Seyahat süresini içine alan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası,
~ MEKSIKA Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
~ Pasaport,
~ Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi gerekmektedir.


EMEKLİ OLARAK MEKSIKA VİZESi ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

~ Pasaport,
~ Seyahat süresini içine alan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası,
~ Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
~ Emeklilik cüzdanının fotokopisi,
~ MEKSIKA Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
~ Gayrimenkul tapusu fotokopisi,
~ 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
~ Sağlık karnesinin fotokopisi gerekmektedir.


EV HANIMI OLARAK MEKSIKA ViZESi ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

~ Eşinin geçerli veya eski MEKSIKA vizesi var ise fotokopisi,
~ Seyahat süresini içine alan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası,
~ Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
~ 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
~ MEKSIKA Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
~ Pasaport,
~ Eşi çalışıyor ise veya şirket sahibi ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli,
~ Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir.

Bütün bu işlemlerle ve gereksiz streslerle uğraşmak istemiyorsanız tıklayarak >> vize danışma bölümümüze bir göz atın.

Meksika Vizesi danışma

Meksika Vizesi danışmanlığı

Meksika Vize işlemleri ile kişisel olarak uğraşmak ve bunların, yukarıda da görüldüğü gibi, bir çok prosedürünü en baştan öğrenmek, ve bunları tamamlamak gayet sıkıcı bir iştir. Özellikle daha önce böyle bir tecrübeniz yok sa, yanlış yapma ve kendinizi tekrarlama ihtimaliniz de oldukça yüksektir. O nedenle size, Meksika konusunda uzman bir danışmanlık şirketi kullanmanızı kesinlikle öneriyoruz. Vize danışmanlık hizmetimiz ile ilgili tüm detaylar için lütfen tıklayınız, ya da bire bir konuşmak için iletişim sayfamıza buraya tıklayarak ulaşınız. Sizlere hizmetlerimizle yardımcı olmak bizi memnun edecektir.